Hypotheken (particulier)

Sinds 1956 uw persoonlijke gids in verzekeringsland

Een hypotheek is een zakelijk recht op onroerende goederen, strekkende om daaraan de voldoening van een verbintenis te verhalen.

Een hypotheek is dus het recht dat een geldverstrekker (meestal banken) heeft om het onroerend goed (registergoed) te verkopen als er niet meer aan de verplichtingen wordt voldaan.

Een hypothecaire lening is een geldlening waarbij een registergoed als onderpand dient. Wij helpen je graag om de juiste vorm te kiezen.

We beginnen met uw persoonlijke situatie. Want pas als we uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen we u eengoed financieel advies geven. Samen met u beantwoorden we bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Wat weet u al over mogelijke financiële oplossingen? En heeft u hier ervaring mee?
  • Wat wilt u en wat kunt u betalen?
  • Hoeveel zekerheid wilt u? En hoeveel risico kunt u en wilt u nemen?

Nadat we uw persoonlijke situatie en wensen in beeld hebben gebracht en een beeld hebben van u als klant,analyseren we dit klantbeeld. U krijgt een financiële oplossing die aansluit bij uw situatie en wensen.

Lees hieronder in ons dienstverleningsdocument wat wij verder voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Dienstverleningsdocument ‘hypotheek advies en bemiddeling’

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP