Zakelijk

Uitstekende oplossingen voor ondernemers met personeel

Uw medewerkers zijn een heel belangrijke factor voor het succes van uw bedrijf. Die wilt u natuurlijk graag aan u binden, bijvoorbeeld met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ze leveren u ook financiële risico’s op. Denk alleen maar aan de plicht om hen door te betalen bij ziekte.

Wilt u alles goed regelen? Wij bieden u een breed pakket van gunstige oplossingen.

 • Verzuim
  U kunt niet alleen het risico van loondoorbetaling afdekken maar ook profiteren van arbodienstverlening en belangrijke ondersteuning op het gebied van preventie en re-integratie.
 • WIA
  Een zieke medewerker komt na twee jaar terecht in de WIA (Wet Inkomensvoorziening Arbeidsongeschikten). De uitkering kan dalen tot een percentage van het minimumloon en uw medewerker kan zelfs in de bijstand belanden. U kunt dit risico voor uw mensen afdekken, waarbij u net zo veel aan de premie bijdraagt als u zelf wilt.
 • Pensioen
  Een goede collectieve pensioenverzekering vormt een heel belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. U bent hiermee als werkgever een stuk aantrekkelijker.
 • Zorg
  Als u een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering aanbiedt, is dat gunstig voor uw mensen. En uiteindelijk ook voor u, want medewerkers die toegang hebben tot goede zorg, zullen minder (lang) verzuimen.

Daarnaast bieden wij u diverse andere werknemersverzekeringen. Bijvoorbeeld als het gaat om ongevallen, zakenreizen of medewerkers die tijdelijk in het buitenland gaan wonen en werken. Wij vertellen u er graag meer over.